Santa Anna vs BMG

Avui, 12 de març, hem iniciat la segona volta a l’escola santa anna. Ha sigut un partit on hem tingut moltes baixes perquè els nostres jugadors s’han posat malalts a causa dels canvis de temps, tot i així em comptat amb l’ajuda dels dos Aleix del prebenjamí. 

Ha sigut un partit molt intens contra un contrincant dur i enèrgic. Els dos primers quarts hem sortit una mica adormits i no hem defensat tot el que sabíem però a partir de la mitja part els nostres jugadors s’han posat les piles i han sortit a per totes. Hem estat agressius en defensa i encertats en atac i això ens ha portat a l’empat del partit. 

Cal felicitar als dos prebenjamins que han disputat avui per primera vegada amb nosaltres i ho han fet d’allò més bé i han posat moltes ganes i dedicació, i per aquest motiu volem donar-los les gràcies i felicitar-los.

Ara a seguir treballant de valent i fins a la pròxima jornada!

5-6-7 MA-NYA-NET!