CB Igualada vs SFA

CB IGUALADA 53 – 28 SFA

Partit dificilíssim contra el CB IGUALADA a la seva pista. 

Ens va costar moltíssim fer cistella, només en el tercer període vam aconseguir arribar a la primera desena en punts. 

El primer període vam quedar un trist 15 a 8, i el segon en un 9-8. La veritat és que el segon període vam jugar millor i més concentrades per atacar i defensa. Tot i això, no vam atacar gaire a cistella i vam perdre moltíssimes pilotes, vam regalar-ne masses, que podríem haver-les conservat una mica més. 
Al retorn de la mitja part, la cosa no va millorar gaire, més aviat va empitjorar. Vam fer un parcial de 12-2, només vam ser capaces d’anotar 2 punts. Aquesta vegada sí que podem dir que vam llençar molt poc a cistella. Tot i això, va repuntar en defensa i vam atacar una mica millor. Aquesta tònica va començar a veure resultats a l’últim període del partit, amb un 17-10. Vam estar més encertades a cistella i els tirs lliures ens van ajudar una mica més. 
No abaixarem, seguirem treballant per la permanència!
5, 6, 7 MA-NYA-NEEEET!!!