Babies

Aquest dijous vam fer l’últim entrenament del trimestre, i ho vam celebrar en gran.
Abans, però, dilluns vam fer uns dibuixos sobre quines coses són les que més ens agraden dels entrenaments. Hi ha qui va dibuixar l’escala de coordinació, altres els cons, altres cercles … però tots es van dibuixar fent bàsquet i contents. Els dibuixos es troben exposats en el rebedor del pavelló.
Dijous, vam acomiadar el trimestre, per encetar el que ve amb molta il·lusió ja que és l’últim i en el que també, de ben segur, tindrem com a mínim un partit més per jugar, el del torneig de l’escola. Abans però, estic buscant-ne algun per fer-ne.
Així doncs, el que us anava dient, segon trimestre finalitzat amb una festa, la de la mona. I d’acord amb la nostra cultura,  l’Abella Manya ens va portar un ou de xocolata per a cadascun de nosaltres!! Que bo que estava!
Ara sí, fins dijous 31 de març! Bona Pasqua!!
6, 5, 7 MA-NYA-NEEET!!!
Babies