IMV vs Vendrell

IMV 78 – 38 Vendrell
Partit que a priori havia de ser difícil pels locals ja que venien d’una setmana molt dolenta d’entrenaments.

 Tot i això, els locals van ser un altre equip a pista, un equip amb molt de criteri en la presa de decisions, seleccionant a la perfecció quan s’havia de doblar la pilota i quan s’havia de tirar a cistella. Tot i començar molt bé, l’infantil del pare manyanet no va ser constant durant tot el partit, ja que el resultat era ampli. Els visitants no van estar al nivell d’intensitat que havien mostrat en els partits anteriors, tot i això va haver algun moment que van estar correctes. Cal reconèixer al manyanet ja que, la mala setmana d’entrenaments no els ha impedit fer un partit molt seriòs, on tot l’equip ha sumat. Ara l’infantil marxa de torneig tres dies a sant celoni on competiran contra equips de nivell d’A2 i s’haurà d’estar al màxim nivell per a competir algun partit.

5-6-7 MA-NYA-NET