SFA vs AEC Collblanc

Gran i important victoria del nostre Sènior Femení aquest dissabte davant del AEC Collblanc.

Dissabte vam rebre al AEC Collblanc. Vam començar molt bé, sent intenses tant en defensa com en atac, que ens va permetre fer un 10-2, però en els últims minuts del primer període vam baixar els braços i ens van remuntar 10 punts, acabant 10-12.

El descans entre el primer i segon període va servir per donar un bon toc d’atenció i sortir amb moltes ganes i molt més intenses. I així ho vam fer amb un parcial de 21-6. Vam tenir molts més encerts a cistella, triant correctament les opcions per poder dividir o llençar, sense precipitar-nos, i vam tenir un millor encert dels llançaments de 3 punts. 

Així doncs, després de la mitja part i amb el marcador a favor (31-18), vam tornar a afluixar. Vam baixar els braços, vam carregar-nos ràpid de faltes, parcial 17-22. Amb aquest retall de diferències, va tocar donar un altre toc d’atenció i espavilar-se. L’últim període ho vam fer bastant bé, no només pel marcador 29-10, sinó perquè vam perdre moltes menys pilotes, en vam recuperar més, i vam començar a desenvolupar realment el nostre joc.

Marcador final, 67-50. Una victòria més, un partit menys. Som de Primera, i així ho volem continuar sent!

5, 6, 7 MANYANET!!!