Viladecans vs SFA

Aquest dissabte vam jugar a casa de les líders, contra el Viladecans. Sabíem que seria un partit molt difícil i dur, però nosaltres no els hi vam voler posar gaire fàcil. 

Vam sortir molt actives i intenses, però no vam aconseguir encistellar gaire durant el primer període i això va fer que les locals formessin una bona diferència de punts. El segon període vam aconseguir fer-ho millor, aprofitant més les opcions a cistella. Vam saber seleccionar molt més els llançaments ja que, elles eren molt altes, sobretot les jugadores interiors, i ens “obligaven” a llançar des de la línia de 6’75 metres.
Després de rebre una bona motivació i possibles solucions dels petits contratemps del partit per part del nostre coach, en Xavi, van sortir molt motivades i vam aconseguir guanyar el període, amb un 11 a 20. Això ens va donar molts aires, i vam arribar a tocar un final molt intens i nerviós. Però amb quatre errors que vam fer, quatre cistelles fàcils fallades, ens va perjudicar. A més, les locals van treure la seva millor artilleria perquè van veure que nosaltres anàvem a per feina. Fet això, nosaltres vam seguir lluitant, i a la falta de 3 segons pel final, vam acabar anotant un triple que tant ens ha costat marcar en aquell pavelló.
Molt contentes pel treball fet, aquest pròxim dissabte, a les 17:45 rebem a casa al Collblanc, un altre rival dur de roure!