IFG vs Joan XXIII

Aquest diumenge, de bon matí, vam jugar contra Joan XXlll. 
A principis el partit semblava que podríem competir i jugar un joc més semblant al nostre. 
Vam començar pel davant del marcador, i segurament això ens va fer que ens relaxéssim i deixéssim de ser verticals i dures en defensa. Fins la mitja part, crec que estava tot prou bé, ja al darrere del marcador, però la segona part del partit, no sé perquè, vam deixar de fer el que fèiem, sobretot en intensitat.

Portem dos partits jugant molt bé, on les coses ens surten. Sabem que estem en una competició dura i que segurament ens costarà estar davant del marcador. Però el que no hem de fer és llençar la tovallola. L’actitud ha canviat, i som un pèl més felices, gaudim del joc. Ara ens falta ser intenses, més agressives i afamades de tenir la pilota. Jo estic content, el joc és bo, es veuen moltes millores tècniques, però falta l’actitud, i això jo no puc fer tot el que voldria, la balança està més decantada per a elles.

Per això, i concloc, les animo a seguir treballar com fins ara, però augmentant la intensitat, la ràbia, les ganes de tenir la pilota, lluitar-la. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s