IFG vs CB Vilaseca

Les IFG van jugar aquest dissabte al pavelló de l’escola contra el CB Vila-Seca. El primer partit on des del començament sabíem que seria difícil i havíem de treballar.

Per no perdre la costum vam començar adormides i sense saber jugar a bàsquet, però sort que aquesta vegada ens vam despertar ja al tercer període, tot i això vam necessitar 10 minuts per despertar-nos. 
Vam fer un partidàs, sobretot com més ens apropàvem al final, jo crec que si ens haguésdurat un període més podríem haver d’acabar d’explotar el màxim el partit i haguéssim retallat distàncies. Però, tot i així, ens falta molt de treball que en els altres partits ho veiem camuflat. Parlo, sobretot defenses de l’1c1 i de no sortir botant després d’agafar el rebot i posar-me entre tota la gent existint pista sense cap jugadora … Igual que quan juguem en estàtic, només tenim mà dreta, hem de descobrir que també tenim esquerra! 
Ara, començarem la segona volta, i segur que millorarem els resultats, sobretot aquests conceptes que més ens costa aprendre. 
A seguir treballant noies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s