Corbera vs SMA

Corbera 37 – SMA 66

Excel·lent victòria, no pel resultat, no pels punts, no per ser fora de casa. Sinó perquè durant 40 minuts vam ser superior, vam treballar amb confiança i amb respecte i no ens va, relaxar en cap moment. Un parcial de 8-25 inicial ja va donar la avantatge per seguir treballant, donar minuts a tots i acabar tots contents i amb una victòria més al sac.

Diumenge ens ve un equip complicat, un equip que ve de guanyar al líder i que ho està fent molt bé. Tocarà treballar dur si volem tenir opcions de seguir a la part còmode de la lliga, sense patir per res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s