Barça vs JFI

Barça CBS Grana 76- JFI 40

Gran inici de partit contra un equip amb dos jugadores de gran envergadura on vam imposar el nostre joc i no vam deixar jugar còmodament al rival durant el primer quart, el qual finalitzaa mb un 10-22, ni les vam deixar imposar la seva força sota cistella.

Com si és tractes del dia de la marmota, un nou estat de shock durant un quart que ens endossaren un 25-5 va fer que capgirés el marcador. Tot i el resultat en contra, després de la represa sortirem a per totes però només la manca d’encert va produir que no retallessim el marcador, sinó al contrari, que veiéssim la distància ampliada, i treure del nostre abast la victòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s