PB1 vs La Salle Reus

Contentíssim dels prebenjamins de 1r que el passat divendres va jugar contra La Salle Reus. 
 
Molt content perquè vam fer un partidàs. Poc m’esperava que féssim tantes cistelles i que ens sortís tot tant bé. Tots jugant molt i amb moltes ganes, volíem, i així ho vam fer, vam anar a per totes. 
 
Som un grup de nenes i nens de 1r de primària que venim a menjar-nos el bàsquet, a aprendre moltes coses i a passar-nos-ho molt bé. A més, comptem amb una ajuda molt important, la nostra mascota, l’Abella Manya, que malgrat n poder assistir al primer partit, intentarà anar a tota la resta. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s