Debut del PB2

El prebenjamí de 2on s’estrena a la trobada!

Aquest dissabte dia 17, els nens i nenes del prebenjamí de 2on vam jugar uns partidets amistosos que ens van servir per adonar-nos que tenim moltes ganes de jugar a bàsquet i d’aprendre a gaudir d’aquest esport. Ens ho vam passar súper bé i ja estem treballant força el que vam veure que ens costava més per tal de començar la lliga a tope! Aquest dissabte dia 24 tenim una altra trobada al Serrallo on segur que també aprendrem molt i ens ho passarem pipa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s