6a Trobada d’Escoles de Bàsquet

Aquest diumenge 23 d’octubre es celebra la 6a Trobada d’escoles de Bàsquet organitzada per la nostra secció al pati de l’escola. Més de 300 jugadors i jugadores (de 5 a 9 anys) realitzaran un total de 29 partits entre les 9 del matí i les 14 del migdia.

Els equips que han participant en aquesta 5a Trobada han estat: l’escola Joan 23, Sagrat Cor, St. Pau Apòstol i Lestonnac-CBT de la ciutat de Tarragona; el CB Salou; l’escola Maria Cortina, Sant Josep i Puigcerver de Reus i els equips de la secció de bàsquet de l’AE Pare Manyanet (9 equips) de les categories babies p5, prebenjamí i benjamí, tant masculí com femení.

Un torneig on, de nou, l’escola treu múscul com un dels clubs referents en l’esport base de la ciutat i del territori, promocionant els valors esportius i lúdics que tant ens caracteritza i de la que tots els participants han pogut gaudir. Una trobada que ha tornat a comptar amb el suport de la pròpia associació esportiva i de l’escola, així com també de Reus Esport i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Reus.

A %d bloguers els agrada això: