ESTRENEM TEMPORADA

La segona quinzena d’agost és sinònim de represa del bàsquet, i enguany, més esperada que mai mentre esperem que aquesta sigui el més “normal” possible.
Amb els nostres sèniors A i B, i els júniors masculí i femení, vam estrenar la nova temporada el 16 d’agost, el 30 ho van fer la resta d’equips de cistella gran i alevins, i que a partir del 14 de setembre ho faran els de l’escola de bàsquet (els cursos restants de primària i els nostres babies de p5).

Malgrat que les mesures sanitàries per frenar els contagis de la covid-19 segueixen en peu, mantenim una certa normalitat i continuïtat de la nostra activitat tal i com fèiem el passat mes de juny: mascareta, higiene i distància.

Malgrat aquesta situació, a la que es podria dir que ens hem adaptat força bé, estem molt il·lusionats i motivats per a la nova temporada. Promet ser una de ben atípica però per això de menys bàsquet i de menys passió. De ben segur que així serà, perquè nosaltres no ens para ni una pandèmia!

També informar-vos que recuperem les 12 Hores de Misericòrdia i que les celebrarem en el nostre pavelló el proper 18 de setembre.

#567MANYANET !!!

%d bloggers like this: