ESTRENEM TEMPORADA

La segona quinzena d’agost és sinònim de represa del bàsquet, i enguany, més esperada que mai.
Amb els nostres sèniors A vam estrenar la nova temporada el passat 17 d’agost, i a poc a poc ens anirem afegint la resta d’equips i categories.

Enguany, com no podia ser d’altra manera, el covid-19 i la situació sanitària són els principals protagonistes. I és que per poder fer tornar a botar la pilota i fer-la entrar per l’anella hem de realitzar tot un seguit de mesures que fins ara no ens eren necessàries.

Malgrat aquesta situació, a la que es podria dir que ens hem adaptat força bé, estem molt il·lusionats i motivats per a la nova temporada. Promet ser una de ben atípica però per això de menys bàsquet i de menys passió. De ben segur que així serà, perquè nosaltres no ens para ni una pandèmia!

Us animem a fer-vos una foto amb la samarreta de partit o altra peça que tingueu per casa del bàsquet Manyanet, la pengeu a xarxes socials i ens etiqueteu. A més, podeu utilitzar el hàstag creat per a l’ocasió #MANYANETISBACK Nosaltres us retuitejarem i la penjarem a les nostres xarxes, us animeu?

#567MANYANET !!!

%d bloggers like this: