SISÈ DIA. 23 DE JULIOL

Comencem el dia, el més calorós del que portem de setmana. Ens ha costat una mica entrenar al sol i amb aquestes temperatures, però ho hem fet i amb molt bona nota.

Al matí, després de la ja habitual sessió matinal i de la fruita hem finalitzat la competició de 2c2, aquesta vegada valorant la defensa, per part del campus d’estiu. Els de tecnificació hem realitzat la competició del “Two ball”. Una disciplina de tir des de diferents espais i distàncies, per parelles i amb petites normes per fer el tir més atractiu.

Després d’aquesta calorosa sessió hem anat a la piscina, i que bé l’hem agafat tots avui. Ningú volia marxar, els 45 minuts se’ns han fet molt curts.

A la tarda, hem aprofitat per fer jocs d’aigua, ambientat en els Jocs Olímpics, com les disciplines de: tir en arc (punteria amb pistoles d’aigua), llançament de pes (llançament de globus grans d’aigua) i atletisme 100 metres llisos (llençar globus d’aigua petits a l’altre equip mentre ballen en fila la conga).

A la nit hem acabat la competició del 3×3 nocturn amb els equips de tecnificació i amb molt bona nota, perquè s’ho han passat pipa i tothom ha participat de manera esportiva. Els del campus d’estiu hem jugat al joc de les matrícules en la pineda que tenim a la casa, a les fosques i amb les llanternes per poder-les llegir. Dividits ens dos equips havíem d’esbrinar la matrícula que cadascun dels membres de l’altre equip portaven enganxada al pit.

Cliqueu aquí en l’enllaç per anar veient les fotografies que anem penjant de l’estada.

A %d bloguers els agrada això: