SETÈ DIA. 24 DE JULIOL

Avui és l’últim dia de campus, l’últim dia sencer que passem a la casa de la Conreria.

Hem fet la última sessió matinal vestits de gala, i és que l’ocasió ens ho demanava. Vestits amb l’equipació oficial del campus hem fet l’escalfament tots junts, grans i petits, en el mateix recinte, i és que veure a tots i totes vestits de verd i blanc, se’ns posaven els pèls de punta. I com ja és tradicional, ens hem fet la foto de família, així com també la simulació de tancament de campus, com si fos una graduació, una foto amb el llançament de les pilotes.

A la tarda els del campus d’estiu vam realitzar una aula de bàsquet relacionada amb els Jocs Olímpics, vam saber què eren, perquè es celebren i què és el que es realitza. Vam ampliar sobre els integrants de la selecció espanyola en la disciplina del 5c5, tant la masculina com la femenina. després vam berenar per fer jocs esportius la resta de la tarda.

Els de tecnificació vam fer l’últim repte de la setmana i en acabar la última tecnificació, aquesta vegada sobre diferents finalitzacions.

La nit va arribar carregada de sorpreses i emocions. Vam començar celebrant el Got Talent, amb actuacions brillants i molt divertides per part de tots. A l’acabar, els monitors vam fer dos balls i després es va fer entrega de les medalles dels 3 primers classificats de les diferents competicions.

A l’acabar vam celebrar l’acte de reconeixement i de graduació per aquells/es que l’any que ve, per edat ja no podran venir al campus. Parlem dels nois i noies del 2004 i 2005. Un acte carregat de emoció i sentiments que floraven per tot el cos. Un reconeixement a la seva trajectòria i agraïment per haver estat tantes edicions amb nosaltres i haver estat un grup exemplar per a les properes generacions.

Per arrodonir la festa, una mica de sucre en forma de llaminadures i ball que es va allargar fins ben entrada les 3 de la matinada. Al finalitzar vam anar a dormir a l’exterior, a les pistes

Cliqueu aquí en l’enllaç per anar veient les fotografies que anem penjant de l’estada.

A %d bloguers els agrada això: