SÈNIOR MASCULÍ A

El nostre sènior masculí A va iniciar la temporada amb moltes ganes i amb molta il·lusió posada en l’objectiu principal: mantenir la categoria sense necessitat de play-off. Però sabíem que això seria difícil ja que comptàvem amb un equip justet i molt jove, en general.

Segons va començar la temporada, vam anar assolint fites, resultats, però va haver un pic on vam fer un baixon, el nostre pivot (Palli) es va fer mal, també un exterior i preparador físic (Oriol Pla), el base (Oriol Olivé) va marxar al Nadal, i també ens van deixar dos jugadors (Sergi i Albert Gorro) per raons de feina. Això ens va fer baixar el cap durant uns dies, pensant que tot això se’ns feia costa amunt.

Però no va ser així, fruit del treballa als entrenaments, i ajudats, en la majoria de casos pels sèniors B, vam aconseguir reflotar el vaixell. A més, en un moment difícil de l’equip vam recuperar al Nil, que feia dues temporades que no teníem.

Juntament amb ells, també tenim al Marc i Adrià Moncusí, Eduard Pelejà, Borja Villagreen, i Sergi Sánchez que han configurat aquest sènior de 2a Catalana. De moment, com tots, estem a casa, trobem a faltar la pilota, els partits, la competició i seguirem en quan aquesta es recuperi, si és que per aquesta temporada es recupera.

Tant ells com a jugadors, com nosaltres com a entrenadors, David i Ricard, us encoratgem a que, igual que hem fet nosaltres en un petit baixon, pugueu remuntar i tornarem a sortir, tornarem a fer, però això no és qüestió d’un, el partit no el guanya un, el guanyem tots, per això: queda’t a casa.

5, 6, 7 MANYANET!

A %d bloguers els agrada això: