SÈNIOR FEMENÍ

En arribar al confinament pel  “COVID19 “el nostre sènior femení estava lluitant per sortir de les places de play out. de 1a catalana (amb el factor pista a favor).

Els tres partits que tocava jugar abans de Setmana Santa al camp del  Reus Deportiu (darrer classificat), amb CB Viladecans B a casa (rival directe) i amb el Sama a Vilanova eren crucials per veure si aconseguíem entrar a la part tranquil·la de la classificació. Però tot això ara està aturat i a hores d’ara no sabem com seguirà

Tal com vaig llegir al gran entrenador Fabián Téllez García:

  “ Un grup es converteix en un EQUIP quan creu en la línia de treball independentment del resultat. Aleshores es fa resilient davant l’adversitat i entén el risc com una part del procés, gestiona el dubte, s’hi encara, no la instrumentalitza a favor seu…”

I és així, crec que la classificació o guanyar o perdre és un aspecte important però penso que també ho és com es guanya o com és perd., com és competeix..

 Penso que treballar en equip, centrant-nos totes i tos en sumar és el que fa que aquest “com” sigui el que et porta a ser equip, a aprendre a acceptar diferències,…

Cada temporada és diferent, aquest any, l’absència de jugadores consolidades la temporada passada, ha composat un equip amb: Cris J, Paula V (a partir del gener), Judith, Núria, Anna, Marina, Paula C., Sandra  (recuperant-se) més la incorporació a primera catalana de jugadores de la casa com Paula, Aina, Naiara, a més del fitxatge de Mireia (ADT)  ha suposat un canvi que hem hagut d’anar treballant.

Cada setmana d’entrenament i cada dia a la competició ens ha fet créixer com a equip i puc dir amb tota sinceritat que estic orgullós del treball del grup. Josep (2n entrenador)  i Oriol ( prep. Físic) també han fet que això fos possible.

Tot això ho dic perquè a vegades es pensa que el bàsquet és un joc i que ser equip es basa en guanyar o perdre i no és només això. Aquests dies l’equip segueix en contacte fent sessions de físic per “scape” cadascú des de casa,… amb reptes per mantenir el contacte, unes treballen en feines essencials, altres des de casa,… però totes esperant poder seguir gaudint de ser equip.

Des del sènior femení del Manyanet Reus us animem a seguir amb paciència a casa, ajudant i treballant perquè tot surti bé.

#joemquedoacasa  #ensensortirem  #totanirabe

A %d bloguers els agrada això: