#QUEDATACASA

#BÀSQUETMAIPARA #TOTANIRÀBÉ

Durant aquests dies de confinament, des del bàsquet Manyanet Reus us proposem diferents activitats adreçades a les diferents edats que tenim a la nostra secció, per als de p5 fins als sèniors:

  • PINTA L’ABELLA: aquí us podeu
    descarregar en pdf per a imprimir el nou logo
     del bàsquet d’acord amb la situació social que estem vivint. D’aquesta manera ens sumem a la iniciativa italiana per ajudar a les famílies amb infants a posar color en aquests dies llargs tancats a casa.

 

  • MANUALITATS: concurs de la millor manualitat familiar, es valorarà l’originalitat i el reciclatge de material. Ens podeu fer arribar les manualitats en via wp al vostre entrenador/a o bé en un missatge directe dels nostres comptes de Facebook i Instagram.
  • CHALLENGE: es tracta de realitzar l’activitat física proposada per aquest dia, estarà penjat al Instagram del bàsquet. Per participar us haureu de gravar fent-nos-ho arribar per insta story etiquetant al @basquetmanyanetreus, teniu 15 segons per fer el vídeo.
  • PREGUNTES: cada dilluns, cada dimecres i divendres rebreu un link al vostre grup de WP o bé hi podreu accedir des dels nostres comptes d’Instagram i Facebook. És important que poseu el vostre correu per a què us puguem identificar qui sou.

A més, cada dia a les 18:00 farem el KAHOOT del BÀSQUET MANYANET REUS, on realitzarem diferents preguntes sobre la nostra secció. A les 17:50 iniciarem el directe a Instagram on podreu obtenir el codi del qüestionari i on us sortiran les preguntes. RECORDEU que per respondre haureu d’estar connectats al live d’Instagram del bàsquet per saber quina pregunta us fem. Us aconsellem que ho feu de manera conjunta amb els vostres fills/es o entre germans. També necessitarem que poseu el nom real vostre o de la família, així sabrem qui sou.

 

Així doncs, esperem que hi participeu molt activament.

Un petó molt gran i una forta abraçada dels vostres entrenadors/es, us trobem a faltar!

mascota COVID-19

A %d bloguers els agrada això: