PRIMER DIA. 18 DE JULIOL

Primer dia de campus a Tiana. Els nervis i les ganes de tornar a marxar de colònies (campus) es palpaven des d’un bon inici en l’ambient que hi havia al carrer de l’escola. Maletes, motxilles, bosses, pilotes de bàsquet, autobús: CAMPUS TIANA.

Hem agafat el bus i hem marxat cap a Tiana, Hem arribat als volts de les 12 a la casa. Tornem a baixar maletes i situar-nos. Repetim de casa, però a priori una mica diferent: normatives covid. Malgrat aquest aspecte, la resta tot està igual, la casa, les habitacions (al costat del mar amb unes vistes espectaculars i fresquets), el menjador, les pistes de bàsquet …

Després de dinar i preparar la que serà durant una setmana la nostra habitació, hem començar a activar el campus. Ens hem colat en els jocs Olímpics de Tokio 2020 i, Tiana, és la seu del bàsquet, tant la disciplina de 5×5 com la de 3×3, aquesta última, la descobrirem com a olímpica durant l’estada.

Hem fet la cerimònia d’obertura dels jocs, amb desfilada d’esportistes uniformats, amb entrada de la bandera olímpica així com l’arribada de la torxa olímpica. Una vegada ho hem tingut tot a lloc, hem fet la prova d’accés en aquestes olimpíades: prova d’habilitat i agilitat amb la pilota: dribling, passada, tir de prop i des de la línia de 6,25; tot això temporitzat,

Després de sopar hem començat, els més grans amb la competició de 2×2 nocturna, respectant els grups bombolla que hem generat per al campus, i els petits amb un joc de nit: el rally paper, i després un joc de coneixença entre tots i totes.

Cap a les 23 ja hem començat a anar al llit i fins a quarts d’una no els hem tingut a tots i totes dormint.

Demà un nou dia carregat de bàsquet!

Cliqueu aquí en l’enllaç per anar veient les fotografies que anem penjant de l’estada.

A %d bloguers els agrada això: