PRESENTACIÓ TEMPORADA 2021-22

El passat diumenge 21 de novembre es va tornar a omplir de gom a gom el pavelló de l’escola Pare Manyanet de famílies i esportistes per celebrar l’acte de la presentació d’equips de la secció de bàsquet de l’Associació Esportiva de la mateixa escola.

Enguany, la secció torna a recuperar les inscripcions prèvies a l’aturada per la covid-19, i iguala les xifres de la darrera temporada, la 2019-2020, superant els 250 inscrits, al que cal sumar-li el 30 tècnics i membres de junta i col·laboradors de la secció, com els delegats d’equip. On també es va destacar l’augment d’inscripcions en les categories base.

L’acte de diumenge va tornar a reunir a totes les famílies de la secció de bàsquet al pavelló, que va comptar amb un acte totalment diferent a l’habitual amb focus de llums, fum, música i una catifa amb els colors verd i groc, i dos sofàs del patrocinador de l’esdeveniment: Ok Sofàs Reus, però mantenint l’essència de cada any, on el protagonista és l’esportista. També dir que en Mag Nebur va ser qui va posar veu a l’acte i d’anar presentant a tots i cadascun dels esportistes i autoritats convidades del CEBC, de la FCBQ i també de l’àmbit polític reusenc, com l’alcalde i el regidor d’esports.

En paraules del nostre coordinador, en Joan Marc Jurado: l’acte de la Presentació havia de ser com ha estat, un esdeveniment que ens ha de quedar gravat en les nostres retines perquè hem de celebrar que tornem a estar aquí (al pavelló) presentant a tots i cadascun dels que formen part d’aquesta gran família com ho és el Bàsquet Manyanet Reus.

Pots trobar les fotografies oficials clicant aquí: enllaç

A %d bloguers els agrada això: