PRESENTACIÓ TEMPORADA 2019-2020

Aquest passat dissabte 16 de novembre hi va haver l’acte de presentació de la secció més gran de l’A.E. Pare Manyanet: el BÀSQUET.

La presentació va començar a dos quarts de set, al pavelló de l’escola, on vam comptar amb la presència del president honorífic de la associació, el sr. Jordi Cervera; el vicepresident de la Representació Territorial de la FCBQ, el sr. Jordi Llaberia; el sr. Joan Bartolí, president del Consell Esportiu Baix Camp; i per últim, l’actual regidor d’esports de l’ajuntament de Reus, el sr. Pep Cuerba; i, excusar al director de la nostra escola, el Pare Agustí, que no hi ha poder ser-hi ja que es trobava a Madrid per motius d’escola.

L’acte va comptar amb un total de 253 jugadors i jugadores, repartits en 19 equips, i un cos tècnic de 30 persones, de les quals, 19 d’elles són noies. Però que la xifra augmenta si comptem els membres de la junta de la secció (actualment en són 5), les dues fisioterapeutes i tots els pares i mares involucrats directament amb el funcionament dels equips i de la competició (delegats/des i col·laboradors).

Una tarda de festa on es van presentar, en primer lloc, els equips sèniors: 1a Catalana Femenina, 2a Catalana Masculina, i un tercer a Territorial en gènere masculí. Una vegada es van presentar aquests tres equips i col·locats al centre de la pista, van anar passant la resta d’equips a xocar les mans segons deien els seus noms per la megafonia: des dels més petits de p5 fins a les júniors femenines (equips: p5, prebenjamí 1r, prebenjamí 2n, benjamí mixte 3r, benjamí mixte 4t, aleví masculí 5è, aleví femení 5è i 6è, aleví masculí de 6è, preinfantils masculí i femení, infantil masculí i femení, cadet masculí interterritorial, cadet femení, cadet masculí territorial i júnior femení). Una vegada tots van xocar les mans, es van preparar per fer la foto de la Gran Família del Bàsquet Manyanet Reus. Tot això amenitzat pel nostre ex-jugador, ex-entrenador i cantautor local: Fito Luri, al qual els hi estem molt agraïts que hagi pogut tornar a repetir com a speaker del nostre esdeveniment més important de la temporada.

Com a acte previ, vam tenir el partit del Sènior Femení que va guanyar el derbi de ciutat amb el Reus Deportiu per un 91 a 44. I posterior a la Presentació, es va disputar el partit del sènior masculí b (Territorial) contra el CB Àguiles (co-líders a la classificació) on vam disputar un dels millors partits de la temporada guanyant amb un 74 a 68. A més, durant els descansos del partit del sènior femení els més petits de la casa, els de p5, van disputar partits d’exhibició en els descansos dels quarts. Una festa rodona!!!

Una tarda plena de festa on es va veure la força dels colors verds i grocs que defensem, amb els valors de competició i del propi caràcter de l’escola a la qual ens sentim molt orgullosos de formar-ne part. 

Com sempre, us deixem amb els enllaços de l’acte i de les fotografies oficials de la temporada de tots els nostres equips:

Per moltes més presentacions …

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

cropped-foto-famc3adlia.jpg

A %d bloguers els agrada això: