PREINFANTIL FEMENÍ

El preinfantil femení està format per onze jugadores que són l’Aina Avila, la Xènia Pascual, la Mar Llop, la Irene Molina, la Irati Oriol, la Carla Gómez, la Laura Llorenç, la Blanca Sànchez, la Carla Garcia, la Núria Angelergues i l’Andrea Cirac. És un equip que aquest any ha fet el canvi a cistella gran i se’l caracteritza per ser un equip molt treballador.

Aquesta temporada estem compartint entrenaments amb les infantils i a més a més cada cap de setmana les jugadores rotativament van a jugar amb elles. La veritat es que tot el grup està treballant de valent als entrenaments i això es demostra amb el canvi que estan fent totes i cada una d’elles tant individualment com a equip.

Pel que fa a la competició, aquesta temporada estem competint a nivell A i la veritat és que ho estem fent molt bé, cada vegada es van veien els petits detalls treballats en els entrenaments tant a nivell tècnic com tàctic: estem tirant millor, passant molt millor, comencem arribar organitzades, ens donem espai, estem molt més posades i intenses en defensa, entre d’altres. En definitiva aquestes noies estan fent una evolució molt positiva.

A més a més s’ha de destacar que és un equip molt divertit i amb el que hem rigut molt, tenen una energia que es traspassa i això és molt bonic. Ara mateix ens trobem en un punt que hem hagut d’apart el bàsquet i moltes coses més per un temps. Sabem de bon grat que no és una cosa fàcil però que sapigueu que us trobem molt a faltar, tenim moltes ganes de veure-us i tornar a compartir moments en pista i fora d’ella també.

Ara heu de ser més fortes que mai i competir totes juntes aquest partit que estem jugant, però que junts com a equip el superarem. Una abraçada ben gran per totes i cada una de vosaltres.

5, 6, 7 MANYANET!!

A %d bloguers els agrada això: