PORTES OBERTES

Divendres vam tancar l’últim dia de les Portes Obertes, marcades per les normatives per evitar el contagi de la covid-19.

Tot i la situació de pandèmia que estem vivint, podem dir que aquests dies de prova han estat tot un èxit. Entre els dies 17 i 28 de maig han passat pels nostres equips més de 30 esportistes, concentrats sobretot en les categories de p5, prebenjamí 1r i benjamí de 3r (76% del total).

A aquests se’ls hi ha de sumar a tots els nens i nenes de p4, que de manera extraordinària van poder assistir-hi, Un total de 27 esportistes de 4-5 anys van passar per les nostres pistes i pavelló aprenent el bàsquet.

El balanç que fem és molt positiu i amb moltes ganes de poder estar al setembre i rebre de nou a tots aquests esportistes que han vingut i que volen gaudir de l’esport amb nosaltres. Així com també, volem aprofitar i convidar, que aquells que no van poder assistir o que durant l’estiu es repensin venir a provar, dir-vos que al setembre tornarem a oferir dates per poder venir.

Amb moltes ganes de seguir ampliant la família del bàsquet, perquè … l’esport és salut!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!!

%d bloggers like this: