INFANTIL FEMENÍ

Aquest és el primer any que estic amb les infantils, un equip format per la Mateea Semeniuc, l’Anna Blasi, la Laia Badia, la Irene Crusat, la Zahara Ramos, l’Aida Fernández, la Isel Prats i la Joana Pagès. Tot i ser poquetes fan molta pinya i són un EQUIP unit. Unes jugadores que no es pot negar que són molt treballadores i posen intensitat i ganes sempre tant en els entrenaments com en els partits.

Estem compartint els entrenaments amb les preinfantils, que sempre venen a donar-nos un cop de mà als partits, així que jo diria que entre totes formem un gran equip i aprenen les unes de les altres.

Crec que és un equip que amb el treball i l’esforç que hi posen estem veien una evolució en elles, tant en la manera de jugar, d’organitzar-se en la pista, en detalls tant tècnics com tàctics, entre d’altres. No hem d’oblidar segons el meu punt de vista que estem en una de les etapes importants ja que és quan fan el canvi per complet a cistella gran i comencen aquest camí cap a un bàsquet més adult.

Enguany la competició s’ha organitzat en dues fases. En la primera fase vam competir a nivell B, un grup format per sis equips de la província. Vam quedar líders de grup i invictes i això va fer que en la segona fase ens guanyéssim una plaça a nivell A, així que aquesta se’ns presentava molt més dura i complicada contra equips més intensos i més similars a nosaltres i, efectivament així va ser. Malauradament a causa del COVID-19 només hem pogut disputar quatre partits d’aquesta segona fase, és cert que no hem tingut la sort d’emportar-nos cap victòria però el que si està clar és que no els hi hem posat les coses fàcils a cap equip i hem lluitat en cada partit.

Tot i així, m’agradaria destacar com ja he esmentat més amunt, en aquesta segona fase s’ha vist una evolució de totes i cadascuna d’elles, tant individualment com en equip, cada vegada estem competint millor, estem tirant millor, som més verticals a cistella, i un dels detalls tècnics que tant David Aragüés com jo estem treballant molt i que se’ls hi ha vist una millora és en la passada.

Ens trobem en una situació que no es gens fàcil per ningú, se’ns va trencar per complet la rutina que teníem marcada i en un obrir i tancar d’ulls tot va canviar.

Dir-vos que se us troba molt a faltar, enyoro molt els entrenaments i les competicions i com no a vosaltres també.

 Desitjo poder retrobar-nos ben aviat, i poder acabar la temporada totes juntes. Us envio tots els meus ànims, que estigueu el millor possible i una abraçada gegant per cada una de vosaltres!!

5, 6, 7 MANYANET!!

A %d bloguers els agrada això: