FINAL DE TEMPORADA

Arriba el mes de juny i toca acomiadar-nos de la meravellosa temporada que hem fet. I és que és per estar content degut a totes les dificultats que hem anat patint al llarg de tota ella. Una temporada marcada per les restriccions derivades pel control de la pandèmia que estem patint.

Hem pogut entrenar, gairebé, en la totalitats dels dies, les sessions de qualsevol dia de la temporada, malgrat que, en algunes setmanes, les restriccions han estat gairebé com les del mes de març del 2020.

Tots els nostres equips han pogut competir, en quan les competicions s’han reactivat, i hem tingut molts bons papers: des de tots els equips de minibàsquet participant en el consell esportiu del baix camp, com els federats, on destaquem la participació de l’infantil masculí en competició interterritorial, com també les invictes del nostre cadet femení de la seva categoria d’àmbit territorial.

Gràcies a tota la confiança que han dipositat les famílies i l’esforç dels entrenadors i entrenadores per fer que cada entrenament sigui diferent, hem pogut mantenir les inscripcions com en una temporada pre-covid. És gràcies a això que també hem pogut realitzar tots els nostres esdeveniments estrella, com el xocobàsquet, el carnaval, 3×3, presentació, portes obertes i el concurs de tir.

Els equips federats, ens retrobarem la setmana del 12 de juliol per programar la nova temporada, així com també els entrenaments de pretemporada. Aquests i tota la resta d’equips, ens retrobarem al setembre, on reprendrem una nova temporada (que aquesta esperem que sí sigui “normal”).

Gaudiu de l’estiu en família, ens anirem veient, ja sigui pel casal esportiu o al campus d’estiu de Tiana. I amb els que no, no deixeu de practicar bàsquet, de fer esport, que aquest setembre, promet molt!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

A %d bloguers els agrada això: