Dimarts 19 de juliol

Igual que ahir, pel matí hem entrenat cadascú amb el seu equip i, a mig matí, hem menjat una peça de fruita per refrescar-nos i agafar forces per les competicions, en el cas del campus d’estiu, i per la sessió de propiocepció, pels jugadors i jugadores del campus de tecnificació. En el cas del campus d’estiu, la competició ha sigut de defensa.

Per la tarda els grans hem fet una aula de cohesió grupal, factor molt important a l’hora de jugar a bàsquet ja que és un esport d’equip i petits hem fet una aula relacionada amb molts factors que tenen a veure amb el bàsquet, com per exemple la normativa. Després hem berenat i hem realitzat les sessions de tecnificació campus tecnificació relacionada amb la passada i campus estiu han pogut escollir entre passada o defensa.

Un cop acabades les sessions d’entrenament ens hem anat a remullar a la piscina i a la dutxa, i tot seguit hem anat a sopar per recarregar piles per donar-ho tot amb el joc de nit (el de les pinces) en el cas de campus estiu i les competicions (hem seguit amb el dos contra dos) en el cas de campus tecnificació.

A %d bloguers els agrada això: