BABIES P5

L’equip de P5 el formen l’Ibai, Ion, Jan, Marc Xavier, Andrei, Arnau, Pol Mestre, Pol Sentís, Marc, Gerard, Núria, Arlet, Artal i Isaac. Aquest equip es caracteritza per ser molt treballador, són molt constants i aprenen molt, a més, una cosa que tenen força peculiar, és que aprenen molt ràpid. No sabem ben bé el perquè, però una cosa sí que la tenim molt clara: i és que s’ho passen molt bé, riuen molt, i això és un bon símptoma del treball que es realitza. Aquest riure a vegades no és ben bé pel treball, sinó que ve per situacions concretes, com ara, quan el Joan Marc diu el nom d’una una verdura en comptes de dir ja, o per altres bromes que ells mateixos fan als entrenadors.

Durant aquestes setmanes de confinament ens hem donat compte que amb petits moments que fins ara passaven desapercebuts, ara veiem que realment tenien molta més rellevància del que realment li donàvem. Per exemple, el moment dels estiraments on teníem una miqueta d’esbarjo i l’últim contacte abans de marxar cap a casa, era un moment molt íntim que teníem amb ells i que ara és una de les coses que més trobem a faltar.

Tant el Pau com jo (Joan Marc), per moments com aquest, us agraïm de tot cor que confieu en nosaltres, pels aprenentatges que ens esteu donant vosaltres com a jugadors i l’estima que ens hi teniu. Així ho hem pogut viure altra vegada, però ara des de casa, amb la realització de les activitats que us hem preparat personalment, com la sopa de lletres, el pinta l’abella, els mots encreuats o les 8 diferències.

Us trobem molt a faltar, us hem agafat molta estima en poc temps i només fem que pensar en el dia de la retrobada, que serà el dia on podrem tornar a gaudir del bàsquet tots junts. De ben segur que serà una festassa.

 Un petó i una abraçada virtual dels vostres entrenadors preferits, qui us estimen moltíssim!!!

A %d bloguers els agrada això: