ALEVÍ MASCULÍ VERD

La nostra història va començar la temporada del 2016-2017, no érem l’equip que som ara. Vam començar sent un equip mixte (de nois i noies) que tenien 8 anys i dos entrenadors el Marc Moncusí (actualment jugador del Sènior Masculí A del club) i jo Cris Jurado (jugadora del Sènior Femení del club). 
El primer any va ser un any complicat ja que entrenàvem per separat i competíem junts però vam competir molt bé i ens ho vam passar genial! 
La temporada següent ens vam separar, els nois us vau quedar amb el Marc, les noies amb l’Ariadna Llop i jo em vaig quedar amb l’equip un any més petits, però encara així vam seguir entrenant sempre junts, fins que va arribar la temporada passada. 
La temporada 2018-2019, va ser la temporada on ens vam ajuntar fins ara. Va ser el primer any que jugàvem a lliga federada, fins al moment jugàvem a la lliga de consell. No va ser gens fàcil, vam tenir partits molt complicats, viatges molt (massa) llargs, però mai vau perdre les ganes de jugar ni d’entrenar, sempre heu treballat de valent per molt que les coses no fossin com esperàvem i gràcies a això aquest any hem vist un gran resultat.
Aquest any som els grans de la categoria, on s’ha vist tot el treball que hem estat fent durant tant de temps. Vam començar una fase que va durar fins nadal, i podem dir que ens vam transformar en un equip imparable, disfrutàvem al màxim competint i això es veia. Després de nadal ens vam classificar per a una fase una mica més “durilla” i tot i que els rivals ens plantessin cara nosaltres no els hi ficàvem gens fàcil. 
Som un equip que es caracteritza per la constància en el treball, juguem molt en equip i tenim molta sort de poder-ho dir, ja que no és tant fàcil de fer-ho com sembla. És una sort disfrutar tant entrenant i jugant d’allò que ens agrada tant. 
Aquest equip és una pinya que sempre va junta, que si les coses surten bé, genial, ho gaudirem tots, però que si les coses surten malament, es donen recolzament els uns als altres i tots aixequen el cap per seguir endavant. 
Aquest equip és: treball, passió, companyerisme, compromís, ètica, voluntat, …
Però sobretot és felicitat en estat pur!!

Josep i Cris

A %d bloguers els agrada això: