BENJAMI MIXTE 3R

El Benjamí mixt de 3r és un equip molt treballador. Tot i que ens va costar una miqueta agafar el ritme de treball, poc a poc , hem anat millorant i disfrutant amb l’esport que més ens agrada. Són 10 nenes i 6 nens molt curiosos i amb moltes ganes d’aprendre i això és un fet que facilita la seva evolució entreno a entreno i partit a partit. Des de l’inici del curs hem après a fer entrades, passes, canvis de ma, defensar, botar amb la ma amb la que no estem acostumats (tot i que a vegades se’ns oblida ;))
Aquest any és el seu primer any com a benjamins i han canviat petites normes a l’hora de jugar els partits (el nombre de jugadors a cada part, el temps de cada quart,…), a més a més, com que som benjamins de primer any juguem contra nens més grans que nosaltres. Tot i això, hem seguit treballant, plantant cara i no hem deixat de passar-nos-ho bé en equip.
Esperem que tot això s’acabi el més aviat possible i puguem tornar a treballar i disfrutar tots junts durant els entrenaments i partits. Molts ànims i que el bàsquet us acompanyi! Us trobem molt a faltar!

Marina i Ariadna

A %d bloguers els agrada això: