INFANTIL MASCULÍ

Si parlem de l’infantil masculí, començaria per l’inici…

Setembre de 2018, un grup de nens que sortien de la primària i que jugaven amb una samarreta dels mateixos colors. Des del 2018 fins ara, han passat moltes victòries i moltes derrotes, molts aprenentatges i moltes bromes. Amb tot això, ara som un EQUIP format per 13 jugadors, que assumeixen responsabilitats i compromisos.

El nostre joc ha fet una transició, mica en mica, a una manera de jugar solidària. Ara som una pinya, participem tots de les accions de l’equip tant en atac com en defensa, com des de la banqueta. La competitivitat i l’esforç que mostren tots, de manera més sana ens portarà a ser cada cop millors.

A més, l’últim dia vam poder jugar i gaudir d’una última victòria, quedant al capdavant de la competició.

És un equip amb el que no t’avorriràs mai, tenen una energia inesgotable, i la gestionen per mantenir a les entrenadores actives en tot moment. Però, si una cosa és veritat, és el bon tracte que tenen entre ells. Tant dins, com fora de la pista, es recolzen els uns als altres.

Enviem molts ànims als jugadors i les seves famílies. I ganes de seguir fent esport a casa, per tornar a les pistes més a tope que mai!

A %d bloguers els agrada això: