3X3 INTERN

Aquest mes de març, abans de saber que iniciàvem les competicions per als equips júniors i sèniors, des de la coordinació de la secció de bàsquet vam decidir tirar endavant amb un 3×3 adaptat a les mesures sanitàries vigents. I és que, una vegada més, ens hi vam posar mans a la feina per poder tirar endavant un altre dels nostres esdeveniments estrella i que acostumem a celebrar per aquestes dates.

Aquest 3×3 el vam realitzar en dos dissabtes, entre el 13 i el 20 de març. El dia 13 estaven convocats els babies p5, prebenjamins de 1r, benjamins de 3r, preinfantil masculí, cadet masculí, júnior masculí groc, i els dos sèniors A, tant masculí com femení. I el dia 20, els prebenjamins de 2n, benjamins de 4t, els dos alevins masculins (de 5è i 6è) i les alevines femenines i el pre i infantil femení. Ara bé, equips com l’infantil masculí, el júnior femení, el júnior masculí verd i el sènior femení b van haver d’ajornar el 3×3 per poder començar la competició, que de manera sobtada, vam ser informats una setmana abans. I el cadet femení el va realitzar el dimarts 30.

Així doncs, gairebé la totalitat dels equips van poder celebrar aquest esdeveniment. El 3×3 es va poder seguir en directe pel nostre canal de Twitch, on la totalitat de les famílies ens van fer arribar el seu agraïment per poder-los fer arribar en directe el que passava dins les intal3lacions ja que tot havia de ser a porta tancada.

Un total de 200 jugadors i jugadores de la secció han pogut treure de l’armari després de gairebé un any, la roba de partit, i, malgrat que el format era de 3×3, van poder disputar el seu primer partit de la temporada. I és que els equips del 3×3 es feien amb els components dels mateixos equips, sense poder barrejar-se ni enfrontar-se contra equips que no formin part del seu grup estable d’entrenament.

Van ser dues jornades on els nervis i la felicitat es desbordava per allà on miressis, La canalla, i la no tant canalla, van disfrutar moltíssim. A més, els partits que vam disputar a l’exterior els vam gaudir encara més ja que el temps assolellat i amb temperatures primaverals, pròpies del mes d’abril, van acabar d’arrodonir les jornades.

Així doncs, i amb la voluntat de que, mentre no sigui possible la competició, repetirem aquest format, i en el possible, que les famílies també el puguin viure “in situ” i sense una càmera i una pantalla que els traslladi a l’interior de les nostres instal·lacions.

Vam realitzar un recull d’imatges i vídeos per a què tots vosaltres els pugueu veure així com també, descarregar-vos-els per guardar-los.

Podeu accedir clicant aquí.

5, 6, 7 MANYANET!

A %d bloguers els agrada això: