La Prèvia

Cap de setmana com a visitants!

Aquest cap de setmana tenim pocs partits a casa. 

Enceten les alevines que juguen divendres a la tarda dos partits, un a l’escola i l’altre a la Salle Reus.

Dissabte al matí a casa obre el pavelló el Preinfantil que rep a la Salle TGN a les 9 del matí. Seguidament juga l’IMV a les 10.30 contra El Carme Bàsquet. Just mitja hora més tard juga el Prebenjamí Verd que rep a un potent Sant Josep de 2n. Ja a la tarda juga el SFA a les 17:45, que rep al SAFA Claror. Un partit on les nostres noies buscaran la victòria treballant de la millor manera que saben. A més, comptaran amb un ajut molt especial, els nens i nenes de p5 faran el seu primer partit d’exhibició en els descansos entre període i període, de ben segur que serà molt divertit!

Dissabte al matí fora els que matinen són les preinfantils que juguen a les 9.15 al CBT i el CM al Ploms, tot dos seguint la línia de treball constant. L’AMV juga a les 10 a Cambrils. A les 11 juguen dos equips de la casa alhora, l’IF a Montblanc i l’AMB al Teresianes. A les 12 l’AFV visita a La Salle Reus de 5è. A les 12.30 el Prebenjamí Groc juga a la pista de la Puigcerver contra un equip que és tot de 2n, tot i ser un any més que els nostres, no els hi posaran gens fàcil. Casualitat? A les 13 juguen els dos benjamins mixtes, el groc al Joan Rebull i el verd al Guillem Fortuny. A les 17.15 l’IMG juga a Alcanar, un llarg desplaçament però que, com sempre, no els hi fallaran les ganes de menjar-se el partit. Però qui s’emporta la cirera del pastís de la jornada és el SFB que juga a les 20.30 a les Àguiles, us tocarà abrigar-vos!

Diumenge al matí el JF juga a les 10.30 a La SELVA, i el SMB visita a les 12.30 al Bàsquet Base TGN. Per la tarda el nostre SMA juga a les 17 a St. Quirze del Vallès, on volen tornar amb una altra victòria a la butxaca seguint la bona línia de treball que porten.

Recordeu-nos a seguir en les xarxes socials 2.0:

  • Facebook: pàgina Bàsquet Manyanet, @reusbasquetmanyanet
  • Twitter: @basquetmanyanet
  • Instagram: @basquetmanyanetreus

5, 6, 7 MANYANET !!!

A %d bloguers els agrada això: