Instal·lacions

El nostre club esta ubicat en el recinte escolar del col·legi Pare Manyanet de Reus.

 

 

Aquí disposem d’una sala de fitness, on si duen a terme les sessions físiques impartides pels seus preparador físics. En aquesta sala si poden trobar espatlleres, aparells de musculació, i diferentes materials útils per treballar el to físic necesari. També s’utilitza com a sala d’entrenaments o jocs en el casos de pluja.

En el pati de l’escola trobem les pistes que habitulament s’utilitzen en els antrenaments. En aquest i tenim 4 camps de bàsquet, tres d’ells de minibàsquet, un de bàsquet, i un camp on si poden treballar en les dues altures. Aquí es on habitualment els esportistes entrenen, ja que dos dels entrenaments es duen a terme en les pistes exteriors. Disposen de enllumenat per les ocasiones necesaries.

Per últim també tenim el Pavelló Poliesportiu Pare Manyanet de Reus. Aquest últim va entrar en funcionament el curs 2004-05. Està catalogat per la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya com a un PAV-2. Consta d’una pista poliesportiva de 44 x 22 m, quatre vestuaris col·lectius, 2 vestuaris per àrbitres, 2 magatzems, infermeria, els serveis col·lectius pel públic i unes grades per a 300 espectadors.

A %d bloguers els agrada això: