3×3 OBERT

Aquest 3×3 va dirigit a tothom que jugui o li agradi aquest esport, juguin o no juguin en la nostra escola. Hi poden participar tot aquell major de 14 anys (si és jugador de l’escola, primer haurà d’haver participat en el de l’escola). 

Es realitzarà el proper dia 8 d’abril, durant tota la tarda a partir de les 16 hores al pavelló de l’escola. Hi ha un mínim de membres per equip: 3, i un màxim: 4. Haureu de posar nom a l’equip i una samarreta del mateix color. 

Les categories de participació són les següents:

  • Masculí
  • Femení
  • Mixta

El preu de la inscripció és de 30€ per equip, i  la podeu fer en el compte bancari que hi ha en la inscripció. El nombre d’inscripcions és limitat i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. 

La inscripció es fa a través d’aquest enllaç o clicant sobre la imatge. Recordeu que heu d’enviar el justificant del pagament per correu a l’adreça: 3x3basquetmanyanet@gmail.com La data màxima d’inscripció és el 23 de març.

Un cop tinguem totes les inscripcions fetes, realitzarem els encreuaments i sortiran els horaris. Es publicaran en aquesta mateixa pàgina i en les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).

Cartell 3x3 obert

 

A %d bloguers els agrada això: