PBG vs COL·LEGI FRANCÈS

Dissabte els prebenjamins de 1r vam jugar al pavelló de l’escola contra el col·legi francès. 

Si dissabte passat vam acabar el partit molt contents pel treball fet, però aquest no semblàvem el mateix equip. No sé si trobar-nos amb nens de 2n molt grans ens va fer tirar enrere o realment no estàvem prou concentrats com per competir com nosaltres sabem. 

Això es va notar, sobretot, en les poques vegades que vam tenir la pilota, que vam arribar a cistella i amb les passades a l’hora de sacar que no li passàvem a ningú. 

Aquestes coses poden passar i treballarem per a que no torni a passar. Som un equip que lluita molt, que no solem tenir por a gent més gran que nosaltres, i tenim la virtut, que fins a dia d’avui, contra equips més grans, els hi hem plantat cara. Hem de ser nens/es grans i valents/es!

5, 6, 7 M-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per: 

valerio-01