17 juliol – Últim dia

Bon dia pares i mares, avui és el dia més esperat per vosaltres, el dia en el que els vostres fills/es tornen a casa. 

Com cada matí els jugadors i jugadores s’han llevat amb música i s’han acabat de preparar les maletes. Un cop fetes hem anat a esmorzar i quan hem acabat l’autocar ja estava esperant-nos, així que després de recollir el menjador hem anat a posar les maletes. Tot i així no podiem marxar sense abans despedir-nos de l’Òscar i la Jenny i fer-nos la foto oficial que us deixem a continuació. 

A més aquí us deixo el link de la sopresa que us hem estat preparant aquests dies, la flashmob del campus banyoles 2016, esperem que us agradi 🙂 

https://www.youtube.com/watch?v=DtytRM1YI5E

Per últim els monitors us volem donar les gràcies a vosaltres pares i mares per confiar en nosaltres, per deixar que els vostres fills puguin gaudir d’aquesta experiència i fer que aquesta sigui possible any rere any. Per altre banda, donar les gràcies als jugadors i jugadores pel treball que han realitzat durant aquests dies, per saber conviure i sobretot per respectar i gaudir d’aquest esport. Esperem que hagin gaudit al màxim i ens tornem a retrobar l’any vinent!

Fins l’estiu vinent!

5-6-7, MA-NYA-NET!! Banyoles 2016

IMG_9532

%d bloggers like this: