17 Juliol – Tercer dia!

Bona nit a tots i totes. Durant el matí d’avui hem realitzat la mateixa seqüència d’activitats que ahir. Ens hem aixecat, hem esmorzat i hem realitzat la sessió d’entrenament, la qual ha finalitzat amb una peça de fruita. A continuació, els nens i nenes del campus d’estiu han realitzat la competició corresponent mentre que els del campus de tecnificació han realitzat un treball de propiocepció. 

IMG_0221

Un cop finalitzades aquestes tasques hem anat a refrescar-nos a la piscina i a dinar. 

Després del descans hem fet dues activitats diferents. El campus de tecnificació ha realitzat una aula anomenada reptes, on han vist un seguit de vídeos de jugadors fent un moviment que després ells mateixos han intentat posar en pràcitca, ho hauran aconseguit? 

IMG_0260 IMG_0326

Mentrestant el campus d’estiu estaba fen manualitats als tallers. Concretament un auto-bàsquet i un paper mosaic. A continuació han anat a preparar-se per realitzar les petites sessions de tecnificació a les quals s’han apuntat ells mateixos durant el dia, que han sigut: passe, rebot i joc de peus. 

IMG_0365 IMG_0367

Pel contrari el campus de tecnificació després de l’aula ha realitzat un treball anomenat crossover.

Per últim, de la mateixa manera que el dia anterior, ens hem anat a banyar i passar-nos una dutxa i hem anat a sopar. 

Aquesta nit, els més grans han seguit amb les competicions mentre els menuts feien el joc de nit del missatge misteriós. A veure quin missatge han descobert.

Demà ens espera una dia diferent, ja que anem a fer una excursió al llac de Banyoles! 

Ara ja estan tots dormint, començen a estar esgotats, però s’ho estan passant d’allò més bé. 

Bona nit i fins demà!

5-6-7 MANYANET!!

 

%d bloggers like this: