16 juliol – Setè dia

Hola pares, avui és l’últim dia de campus, com cada matí hem despertat als infants amb música i es pot dit que ha estat el dia que més ens ha costat, ja que estant esgotats. 

Després hem esmorzat i hem fet la sessió d’entrenament que pertocava. Els grans han estat treballant superioritats amb l’Alba i els petits tàctica col·lectiva amb en Miquel. A continuació ens hem menjat la peça de fruita, concretament meló i síndria, per agafar forces per a la competició de tir per parelles.

Posteriorment, com cada dia, hem anat a refrescar-nos a la piscina per poder anar a dinar. 

Per la tarda hem estat finalitzant tallers que teniem pendents, hem visualitzat el vídeo sorpresa que us tenim preparat però us hem de dir que fins demà no hi tindreu accés. També hem estat preparant les maletes i les actuacions per a la gala d’aquesta nit.

Per últim, abans d’anar a sopar i començar la gala de comiat, hem fet formes jugades entre elles, rugby, beisbol i futbol-bàsquet.

Com heu vist ara estem gaudint de la desena gala del campus manyanet. Aquesta ha estat oberta pel vídeo commemoratiu del desè aniversari del Campus d’Estiu Bàsquet Manyanet i s’ha inagurat el torn de les actuacions amb els monitors com actors del’escena del tricicle jugant un partit de tenis.

Només ens queda gaudir d’aquesta última nit que aprofitarem per dormir fora de l’habitació i fer una nit de vibac. 

Bona nit i pares, mares, gràcies per confiar en nosaltres i deixar que els vostres fills i filles gaudeixin d’una experiència com aquesta, esperem que tots marxin amb les ganes de repetir l’any vinent. Fins demà!

Escrit pels monitors del campus: Joan Marc, Miquel i Alba

IMG_8478.JPG

%d bloggers like this: