16 juliol – Segon dia!

Bona nit a tothom, avui ha sigut el nostre primer dia intens d’entrenaments i activitats. Per començar el dia ple d’energia alguns dels nostres jugadors grans, acompanyats amb diferents monitors, han sortit a fer un carrera “matutina”. 

Després d’aixecar-nos tots i esmorzar hem realitzat els primers entrenaments. Han estat intensos i ben calorosos. En finalitzar les primeres sessions hem realitzat un petit descans per recuperar forces i menjar una peça de fruita. 

A continuació els jugadors i jugadores que formen part del campus d’estiu han realitzat les diferents competicions mentre els del campus de tecnificació, han treballat moviments de propiocepció. 

Un cop acabades les tasques del mati, hem anat tots a refrescar-nos a la piscina i a dinar.

Per la tarda hem realitzat les aules de bàsquet, en les quals els infants han après vocabulari relacionat amb el bàsquet però en anglès. 

Per acabar la tarda hem realitzat les sessions de tecnificació i ens hem tornat a banyar a la psicina abans d’anar al sopar. 

Finalitzant el dia, els infants del Campus d’Estiu han realitzat el joc de les matricules i mentrestant els de tecnificació realizaven les competicions.

IMG_0112      IMG_0127IMG_0131.JPG

Demà ens torna a esperar un dia ple d’activitats i entrenaments diversos. Com es nota que avui ja estan més cansats i no els ha costat gaire dormir-se, a veure qui els aixeca demà, =)

Tal com fem sempre en finalitzar el dia us explicarem més coses 

Bona nit.

5-6-7- MANYANET!!

 

%d bloggers like this: