15 juliol – Sisè dia

Hola pares, tenim que explicar-vos un munt de coses. Primerament i la més important dir-vos que no volem tornar perquè ens ho estem passant molt bé. 

Avui, com cada matí, el Joan Marc i l’Alba ens han vingut a despertar amb una cançó, cada dia ens costa més aixecar-nos. Després d’esmorzar hem anat a entrenar i ens ho hem passat molt bé fent les competicions de 2c2 en defensa. Durant el descans de mitg matí hem menjat síndria. 

IMG_9178.JPG  IMG_9182.JPG

IMG_9180.JPG

Després de la piscina i del dinar hem anat d’excursió a la font pudosa, i travessant el bosc de la puda hem arribat a les estunes que són unes roques foradades per les quals hem passat per dins.

GOPR0278.JPG  GOPR0264 - copia.JPG

G0030288 - copia.JPG

Un cop hem arribat a la casa ens hem banyat a la piscina i hem anat a sopar. A continuació hem fet el joc de nit que es diu “bàsquet nocturn” i en finalitzar el joc ens hem trobat un acompanyant, un eriçó! A i per cert la Laura casi li cau l’ordinador del Miquel i no us podem escriure heheeh. Bona nit. Adeu 🙂

IMG_9227.JPG IMG_9236.JPG

Escrit per: Los Burlaos de la tutoria de l’Alba que són en Pau Aragüés, en Pere Mensa, el Pau Rabassa, la Laura Peris i la Sílvia Adserà.

%d bloggers like this: