12 Juliol – tercer dia!

Avui pel matí ens hem despertat amb una musiqueta del “monstre de Banyoles” amb el Joan Marc cantant-la. Als entrenadors els ha fet falta l’ajuda de l’esprai d’aigua per aixecar-nos. A continuació hem anat a entrenar amb el Miquel i el Joan Marc mentre que l’Alba ens preprarava la fruita de mig matí.

 IMG_8485     IMG_8486

Uffff quin mal ens fan les cames després de la competició de defensa. Després ens hem banyat una estona a la piscina per refrescar-nos i seguidament hem anat a dinar.

DCIM100GOPROG0020191.
IMG_8520

Després de dinar han començat a caure quatre gotes. Tot i que aquestes no ens han impedit realitzar les activitats que teniem previstes com ara l’aula i la tecnificació, hem hagut d’esperar-nos una estona a que s’eixuguéssin les pistes però hem estat entretinguts jugant a un joc. I tenim un dubte, Què pon la gallina del Joan Marc? 

Ha l’Aula hem mirat uns videos, que ens han ensenyat a treballar en equip i a no rendir-se. Quant perdem no hem de eixar d’estar contents.

                                                                                                              IMG_8504

A la tarda hem fet tecnificació de la passada amb el Joan Marc i l’Alba mentre el Miquel feia fotografies.Després d’un bany i sopar, ens ha espera el joc de nit. Troba les peces del missatge. Quin misteri!?!?

         IMG_8558      IMG_8547

Bona nit.

Pd. Ho sentim Pares, no us trobem a faltar hahaha!

Escrit per: Los Burlaos tutoria de l’Alba formada per la Laura Peris, la Sílvia Adserà, el Pau Aragüés, el Pau Rabassa, el Pere Mensa i el Simón Escolà.

%d bloggers like this: